onsdag 31 mars 2010

Badrumsrenovering pågår!

Här är allt toaporslin, kakel, element, golvmatta mm borttaget av Ulf och ska köras till tippen av mig och bonuspappa Lars. Härlig känsla! Badkaret övertogs av en granne som ska ha det till vattenkar för sina ungdjur någonstans på landet. Bra att kunna hjälpa till att återvinna.







tisdag 30 mars 2010

Badrumsrenovering!

Jippi!! Jag är så lycklig! I går, 29 mars, börjar jag renovera mitt badrum! Kenneth från LP-måleri, som gjorde mitt kök förra året, är åter på plats med en kollega för att ta itu med detta arbete. Om ca 3 veckor förväntas de vara klara eftersom påskhelgen kommer in och förkortar arbetsveckorna.
Så här såg badet som var ca 25 år gammalt ut. Kaklet var bara gjort för att motstå bad, ej dusch, handfat och WC stol var ganska ofräscht vilket inte framkommer på bilden och plastmattan flammig och fläckig....





måndag 15 mars 2010

Tradera, here I come!

Efter att ha rensat i all min röra och bland alla dåliga samveten har jag äntligen kunnat lägga ut en hel del oanvända kläder (bla av märket Cream), hobbyböcker, mm på Tradera. Mitt alias är Redtop1. Välkomna in och kika på mina auktioner!


Förutom att sälja en del så har jag skänkt kläder mm till Röda Korset och mer lär det bli inom kort... både på Tradera, till Röda Korset och Myrorna.

måndag 8 mars 2010

Mysteriet är löst!

Gadgeten på höger sida har förflyttat sig längst ner pga att jag lagt in bilder på 2 lavendelpåsar och sovmask!! Gadgetarna kom tillbaka då jag tog bort bilderna. Jag hade inte komprimerat dem, så jag gjorde det och lade in dem igen.... Och... inte heller det hjälpte...får prova lite till annars så får jag ta bort inlägget helt. Typiskt!

Nu har jag provat x flera och får inte till det med bilderna så jag har nu tagit bort dem....

fredag 5 mars 2010

Hjälp! Vad har hänt??

Lever bloggen sitt eget liv? Var i går här inne och ändrade lite stavfel under mina bilder.... och idag, då jag nu gick in så har hela "Gadget-delen" förflyttat sig!!! Min profil, favoritlänkar, följare, flera Give aways mm var senast i går i högermarginalen och nu LÄNGST NER på bloggen...bara si så där!!
Och då jag försöker flytta dem tillbaka upp finner jag inte hur man gör.....och om jag nu inte vet hur den ska flyttas tillbaka, hur skulle jag då kunna veta hur den flyttas ner dit jag inte ens vill ha den!!?? Vad har hänt?